allmänna villkor

Följande allmänna villkor gäller för försäljning av sänggavlar, sittpuffar, bänkar och produkter som säljs på silvbergdesign.se av Silvberg Design 8811307142.

Beställning
Beställning av produkter sker på silvbergdesign.se. Vid beställning träffas avtal om köp när Silvberg Design bekräftat beställningen med en orderbekräftelse via e-post.

Leveransvillkor och frakt
Silvberg Design erbjuder alltid fri frakt på produkter beställda på silvbergdesign.se till sina kunder i Sverige. Leveransen sker på vardagar fram till dörren efter att kunden fått ett sms om leverans. Observera att vi inte kan leverera till adresser som kräver båttransport inom Sverige med undantag för Gotland. Produkter bäres ej upp i hyreshus utan levereras då fram till den plats chauffören anser vara lämplig för avlastning.

Vid leverans: Kontrollera ordern
När du tar emot leveransen måste du kontrollera om förpackningen är skadad. Eventuella skador skall noteras på transportsedeln/avin som chauffören/utlämningsstället har. OBS! Är inte skadan noterad kan inte reklamation göras. Skador dokumenteras med foton, både med och utan emballage, och mailas till oss silvbergdesign@outlook.com Reklamationer ej gjorda inom 4 dagar efter leverans godkännes ej.


Vid godkänd reklamation av transportskada löser Silvberg Design en returleverans av den skadade produkten. Vid tillfället då chauffören hämtar tillbaka produkten skall kunden se till att produkten har likvärdig emballering så som den levererades.


Vi kräver att du vid leveranstillfället skriver under chaufförens fraktsedel där du bekräftar att leveransen varit i sin helhet, alternativt rapporterar du eventuella skador. Skulle du mot förmodan inte vara hemma vid leveranstillfället så har du avsagt dig din reklamationsrätt.

Vid utebliven hemleverans som orsakats av kunden har Silvberg Design rätt att debitera beställaren med 500kr. Utebliven leverans menas med att kunden ej tar emot försändelsen trots upprepade försök till kontakt eller efter överenskommen leveranstid med transportbolaget.

Leveranstid
Produkten/produkterna levereras mellan 2-6 veckor.

Returer & Ångerrätt
Man kan ångra/ändra sin beställning fram till första måndagen innan kl 12 som följer efter det att en beställning lagts och görs på e-post till silvbergdesign@outlook.com. Produkter från Silvberg Design är beställningsvaror som görs efter kundens specifika önskemål (val av tygfärg och mått) därav tillämpas inte någon ångerrätt eller öppetköp.
Garanti
Vi har 3 års garanti på samtliga möbler, garantin täcker endast ursprungliga fel dvs fel som fanns på produkten då den levererades. Dessa fabrikationsfel ska konstateras av Silvberg Design.

Reklamation
Skulle din produkt vara defekt behöver vi följande uppgifter från dig.
Ordernummer (finns på orderbekräftelsen)
En tydlig beskrivning av problemet
Bilder som visar defekten/defekterna


Reklamationen mailas till silvbergdesign@outlook.com


Personuppgiftspolicy
Silvberg Design ansvarar för att de personuppgifter som lämnas i samband med köp hanteras i enlighet med Personuppgiftslagen. Genom godkännande av de allmänna villkoren samtycker du till att dina uppgifter sparas, för att kunna behandla din order och genomföra köpet, underlätta vid kommande köp, och möjliggöra uppdatering av din orderstatus.


Har du frågor om våra allmänna villkor ring 072-5573776 eller maila silvbergdesign@outlook.com